Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Vural Kaya, Erdek'e yerleşti

Vural Kaya, Erdek

Kaya, 4 yıl Bandırmaspor ve kısa bir süre de Erdekspor formasını giymişti

Bandırmaspor’un eski futbolcularından Vural Kaya, Erdek’e yerleşti. 23.03.1962 tarihinde, İstanbul’da doğan, 1981-1984 yılları arasında Bandırmaspor forması altında, sol bek mevkiinde yer alan Kaya, eşi Seda Kaya’nın, 5 Ocak 2015’te, UEDAŞ’ta göreve başlayacak olması nedeniyle Yalı Mahallesi’nde ev tutarak, Erdek’e yerleşti.
1981-1984 yılları arasında formasını giydiği dönemde Bandırmaspor’da, Seracettin Kırklar, Muhittin Kapçak, Erkan Velioğlu, Rıdvan Kösemihal ve Mahmut Evren’in teknik adam olarak görev yaptığını vurgulayan Vural Kaya, şunları söyledi:
“Bandırma’da çok güzel günler yaşadım. Yalnız yaşama, gerçek arkadaşlık, sosyal ilişkiler ve yaşamı öğrenme adına Bandırma’daki yıllarımın, anılarım arasında çok özel yeri vardır. Bu dönem içinde vatani görevimi de Bandırma Askerlik Şubesi’nde yaptım. O yılların Bandırmaspor’u, İstanbul ve Bursa’dan gelen iki ayrı gruptan oluşuyordu. Bursa grubunda Necati, Büyük Ethem, Hayri, Ahmet gibi arkadaşlar vardı. İstanbul grubunda ise benimle birlikte Cem, Mehmet, Hayrettin ve diğer arkadaşlar yer alıyordu. Ama aramızda hiçbir sorun yaşanmadı. O yıllarda yer aldığımız 2. Türkiye Ligi’ndeki grubumuzun güçlülüğü nedeniyle kümede kalma mücadelesi veriyorduk.”
Bandırmaspor’dan ayrılmasının ardından 3 ay da Erdekspor’da forma giydiğini belirten Kaya, futbolu bıraktıktan sonra İstanbul’da çeşitli kulüplerde teknik sorumluluklar üstlendiğini, ayrıca ticaret de yaptığını vurgularken, “UEFA teknik direktörlük belgem bulunuyor. Bundan sonra Erdek ve yöresindeki bir takımda çalışarak, futbolumuza hizmet etmek isterim” dedi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli